Garderobe check


Ik keek van de week in mijn inspiratieboek (knipselmap). Het is een inspiratieboek met allerlei onderwerpen om over te bloggen. Ik had het alleen nooit eerder gebruikt. En zo is het wel met meerdere dingen in het leven. We hebben meer dan genoeg, beseffen het niet en gebruiken het niet. Het bericht in mijn inspiratieboek dat mij op viel, was het volgende: “Ruim een kwart van de vrouwen draagt maar 10% van haar garderobe” (My Celebrity Fashion in Esta, 4-2-2010).

Check!

Dat was even schrikken. Hoor ik bij die groep van vijfentwintig procent die maar tien procent draagt? Nee, ik geef altijd kleding weg die mij niet meer staat of past. Ja, er kan altijd nog meer kleding weg. Ik heb dus nog wat werk te verrichten. Aangezien de lente is begonnen en de zon weer schijnt, krijgen we meer energie om onze klerenkast op te ruimen. Met andere woorden: kom, laten wij (1) de tijd nemen om onze garderobe te bekijken, (2) nagaan welke winterkledingstukken wij afgelopen herfst/ winter niet hebben aangetrokken en niet meer willen aantrekken, (3) het inpakken voor een vriend(in) die het wellicht staat of (4) de kleding doneren aan een goed doel. Succes met opruimen. ♥ Start jouw eigen Garderobe check!

“Geven maakt gelukkiger dan ontvangen.” (Handelingen 20:35)

Aanbevolen post

Do not be afraid (Gedicht)

Dit gedicht heeft slechts een korte introductie nodig. Nog voor de feestdagen in 2013 viel mijn oog op de Bijbeltekst: “But the angel ...

Follow by Email

Magazine Faith

Manlief en ik over multiculti love in Faith

Copyright

Niets wat is gepubliceerd op de website of onder het domein van NEWS OF PEACE valt, mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/ of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NEWS OF PEACE. © Alle rechten voorbehouden. (2010 – 2016)