MannenogenIk loop in mijn slaapjurkje door het huis. Blote benen. “Heb je het niet koud?”, aldus manlief. Nee, dus huppel ik verder door de woonkamer. Ik leid hem af. Niet dat ik dat wil of er meteen bewust van ben. Lange donkere benen. Ik zie zijn ogen kijken. Gelukkig mag dat, ik ben van hem en hij is van mij. Maar ik denk ook aan de tijd dat ik nog single was.

Lingerie en kleding

Mijn te krappe bikini. Mijn te kort jurkje. Mijn toch–te–blote topje. Ik liep er niet naakt bij, maar nu besef ik des te meer hoe snel mannenogen geprikkeld kunnen raken. Kylie Bisutti (ex lingerie model, getrouwd en gelovig) beseft dat ook. Ze zegt dat lingerie geen kleding is. Ik zeg: kleding die op lingerie lijkt, is helemaal geen kleding. Je hoeft niet op zoek naar een boerka. Maar ik wil de vrouwelijke lezers wel het volgende op het hart drukken: Denk meer na over jouw eigen mooie en super sexy lichaam en de geschikte kleding die daarbij hoort. De wereld zegt: “big breast, show them”. Ik zou zeggen: “houd ze veilig binnen”. 

N.B. Kylie krijgt trouwens een welverdiend applaus. Kan ik trouwens een klacht indienen over die Sapph lingerie reclames? Die vrouwen zijn voor 95 procent naakt. Zucht.

Aanbevolen post

Do not be afraid (Gedicht)

Dit gedicht heeft slechts een korte introductie nodig. Nog voor de feestdagen in 2013 viel mijn oog op de Bijbeltekst: “But the angel ...

Follow by Email

Magazine Faith

Manlief en ik over multiculti love in Faith

Copyright

Niets wat is gepubliceerd op de website of onder het domein van NEWS OF PEACE valt, mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/ of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NEWS OF PEACE. © Alle rechten voorbehouden. (2010 – 2016)