NEWS OF PEACE bestaat niet!?!Op het werk – op een moment dat er echt niets anders te doen was – keek ik op mijn groot computerscherm naar deze bloggers website www.newsofpeace.com. Een collega kwam nieuwsgierig kijken naar wat ik aan het doen was. Ik keek namelijk gebiologeerd naar mijn scherm tijdens een ontzettend rustig werkuurtje.

Een en al ellende

Mensen worden blijkbaar aangetrokken tot iets wat jou echt bezig houdt. Enfin, zoals je misschien is opgevallen, zijn de woorden NEWS OF PEACE best prominent aanwezig op de website. De woorden vielen deze collega op en hij zei: “Er bestaat geen news of peace. Er is alleen maar ellende in de wereld.” NEWS OF PEACE bestaat niet?!?!

Discussie

Ik was ten eerste zo verrast dat hij naar mijn scherm zat te kijken. En ten tweede was ik overrompeld door zijn reactie. Op dat moment kwam er niet veel uit mijn mond. Ik was letterlijk met stomheid geslagen. Achteraf gezien had ik gewild dat ik veel lef had om de discussie met hem aan te gaan. Of dat ik hem tenminste van repliek zou dienen: “news of peace bestaat lekker wel, je ziet het toch!?!” Maar ik zei niets en schaamde mij een beetje erom.

Google

Later op de avond, thuis aan de eettafel, besprak ik dit met mijn levenspartner. Gelukkig kon ik het weer relativeren. Mocht mijn collega zijn interesse zijn gewekt, dan googelt hij wel even op internet: ‘news of peace’. Hij zal zien dat vrede echt bestaat. Die boodschap wil ik overbrengen. Vrede tussen God en mens, vrede tussen elkaar en vrede in jezelf. ♥ Ga in vrede.

Aanbevolen post

Do not be afraid (Gedicht)

Dit gedicht heeft slechts een korte introductie nodig. Nog voor de feestdagen in 2013 viel mijn oog op de Bijbeltekst: “But the angel ...

Follow by Email

Magazine Faith

Manlief en ik over multiculti love in Faith

Copyright

Niets wat is gepubliceerd op de website of onder het domein van NEWS OF PEACE valt, mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/ of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NEWS OF PEACE. © Alle rechten voorbehouden. (2010 – 2016)