Scripture Snacks vol. 1 van Beckah Shae smaakt naar meerBeckah Shae ontwikkelt zich tot een ware Pop prinses in de Gospelscene. Ze heeft een prachtige en krachtige stem die de beats op het album Scripture Snacks kleuren. De liedjes op dit album zijn Bijbelverzen die Beckah Shae op haar eigen manier zingt. Het is één en al wijsheid om Bijbelse tussendoortjes te zingen.

Starters

Beckah Shae is zich er van bewust dat Gods Woord belangrijk is en dat iedereen het nodig heeft. Liedjes zoals Harmony, Light, Wait en Bless You zijn nummers die in de luisteraar zijn of haar hoofd blijven hangen. Deze nummers zijn ontzettend goede starters voor de dag. Zo geeft Harmony weer hoe wij moeten leven (“bless those who love to curse you”) en heeft Light een pakkende reggae beat. Wait is een leuke combinatie van verschillende muziekstijlen (Harmonie, RnB, Pop et cetera) en is Bless You een nummer die iedereen cadeau zou moeten krijgen.

Groove

Het is jammer dat de nummers zo kort zijn. Wanneer de groove er in begint te komen, is het nummer al weer afgelopen (vooral bij het liedje Love). Beschouw de nummers dus als een voorgerecht. De hoofdmaaltijd laat nog op zich wachten: Beckah Shae, kom maar op met het volgend album! Ik zie er naar uit. Uiteindelijk oordeel: drie van de vijf sterren, omdat de nummers te kort zijn voor een album. Het doet vermoeden dat dit album op zich nog niet af is. 

Scripture Snacks vol. 1

(1) Love, (2) Desire, (3) Harmony, (4) Hope ft Montell Jordan, (5) Light, (6) Sound Mind, (7) Thanksgiving, (8) Wait ft. Ametria, (9) Woman ft. Montell Jordan, (10) Bless You.  i-Tunes.
Deze recensie over Scripture Snacks van Beckah Shae (vol. 1) is in samenwerking met G-Time tot standgekomen. Gepubliceerd op www.newsofpeace.com op 9 februari 2012.

Aanbevolen post

Do not be afraid (Gedicht)

Dit gedicht heeft slechts een korte introductie nodig. Nog voor de feestdagen in 2013 viel mijn oog op de Bijbeltekst: “But the angel ...

Follow by Email

Magazine Faith

Manlief en ik over multiculti love in Faith

Copyright

Niets wat is gepubliceerd op de website of onder het domein van NEWS OF PEACE valt, mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/ of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NEWS OF PEACE. © Alle rechten voorbehouden. (2010 – 2016)